4 juni 2022 Algemene ledendag

We verheugen er op jullie terug te mogen ontmoeten. Plaats van afspraak is het Provinciehuis in Leuven. Noteer de datum alvast in je agenda!

Op het programma staat een gevarieerd aanbod van onderwerpen:

  • ‘Wetenschappelijk onderzoek bij coeliakie’ door Dr. Lucas Wauters, assistent gastro-enterologie UZ Leuven
  • ‘Glutenvrij eten met betrouwbare info, een gezonder en energieker leven en de misverstanden rond het glutenvrij dieet’ door Lisanne Bosch, diëtiste en ervaringsdeskundige
  • ‘Diagnosestelling bij kinderen en de nieuwe richtlijnen hierbij’ en ‘Topsport & coeliakie’ door Professor Ilse Hoffman, kindergastro-enteroloog, hepatologie en nutritie UZ Leuven.

 Kaatje en Fientje zullen aanwezig zijn om op de vragen van klein en misschien ook wel groot te antwoorden. En op de glutenvrije markt zullen jullie kunnen kennismaken met nieuwe glutenvrije producten en leveranciers.

Tot slot, en misschien nog wel het allerbelangrijkste, zullen we elkaar terug in levende lijve kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. Wat hebben we jullie hard gemist. We kijken er enorm naar uit. Via onze website en mailing houden we je op de hoogte van het programma en de inschrijvingsmodaliteiten.

« Terug

Sluiten