Over Tarzan & Jane

Tarzan & Jane

Voor kinderen van +/-6 tot 12 jaar is er een binnenspeeltuin van 4000 m2 met 4 verdiepingen en ontelbare herinneringen. Bovendien kunnen kids zich ook helemaal uitleven in de XL-glijbanen, de langste indoor rodelbaan van de Benelux, game room en zoveel meer ... Wedden dat je bij elk bezoek een nieuwe attractie ontdekt? Neem ook eens een kijkje op Tarzan & Jane (tarzanenjane.be). Prijs € 21 per kind.

Tieners (10 tot 12 jaar) kunnen zich laten opsluiten in één van de escape rooms. Is het een droom? Ben je wakker? Niemand kan het zeggen … Eén ding is zeker: je bent in een andere wereld, vol met magische wonderen. Maar je hebt geen tijd, je moet je haasten, hoe keer je terug naar de echte wereld? Neem ook eens een kijkje op Heusden-Zolder | GAME OVER Escape Rooms (escapegameover.be). Prijs € 33 per kind. Minimum 6 inschrijvingen, bij onvoldoende inschrijvingen kan de activiteit helaas niet doorgaan. 

Ook gezinsleden zonder coeliakie zijn welkom!

We voorzien een glutenvrije maaltijd en drankjes voor de ingeschreven kids. Om kruisbesmetting te voorkomen, eten alle kinderen glutenvrij.

Voor de ouders en kleine zusjes/broertjes voorzien we een tafel en een kennismakingsactiviteit. Zo kunnen ook zij genieten van contact met lotgenoten. Om praktische redenen vragen wij de inkom van de jongere kinderen aan de kassa te betalen.

Er dient een volwassene aanwezig te zijn tijdens deze activiteit.

Einde om 14:15 uur.

Inschrijving afgesloten.

Na je inschrijving maken wij de rekening. Je ontvangt deze per e-mail. Deelname is in orde na ontvangst van je betaling. Bij annulatie na 7 februari geen terugbetaling.

Je hebt nog een vraag? Richt je tot kids@coeliakie.be.

2024 banner tarzan  jane

trooper

Sluiten