Over Algemene ledendag 2024

Algemene ledendag 2024

VCV 45 jaarOnze ledendag wordt zoals gebruikelijk een dag waarbij we inhoud, lekker lunchen, elkaar ontmoeten én shoppen combineren! Ook de jongsten vergeten we niet! Om het verloop van de dag te kennen klik je hier voor het  programma. Het is rijkgevuld!

2024_AL_kinderopvang

KINDEROPVANG

Tijdens de lezingen (tussen 9u30 & 13u) voorzien wij opvang/ animatie voor kindjes vanaf 3 jaar. Op het programma staat een activiteit waarbij je kindje wat leuks mee naar huis neemt, daarom is de opvang betalend (€ 10 per kind).

2024_AL_lunch

LUNCH

Voor velen heel gewoon maar voor ons oh zo bijzonder … een lunch met 3 warme gerechten en een glutenvrij broodje:

stoofvlees | Hongaarse goulash | kip met rode curry | rijst | aardappelbolletjes | gratin

2024_AL_markt

GLUTENVRIJE MARKT

De markt biedt een gevarieerd aanbod aan glutenvrije producten. VCV zorgt voor een  goede mix van gevestigde waarden en nieuwe glutenvrije leveranciers. 

Om 14u opent de markt haar deuren voor VCV-leden. Vanaf 14u30 kunnen niet-leden de markt bezoeken.

2024_praatgroep_herentals

PRAATGROEP

Van 15u tot 16u introduceren we een nieuw intiatief: onze praatgroep! Deze praatgroep is het resultaat van de inzet van enkele vrijwilligers, en we kunnen niet wachten om het met jullie te delen. Mis deze kans niet om mee te doen en samen te bouwen aan een warme en ondersteunende gemeenschap. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op onze Algemene Ledendag en om samen te ontdekken wat onze praatgroep te bieden heeft. Aanmelden voor deze kennismaking is niet nodig.

INSCHRIJVEN

Inschrijven is noodzakelijk ook als je geen lunch wenst, uiterlijk 14 april. Klik hier voor het inschrijvingsformulier

prijs

  • € 35 per volwassene lunch & drank ganse dag
  • € 20 voor kinderen van 3 tot 12 jaar lunch & drank ganse dag
  • je wenst geen lunch? € 15 drank ganse dag
  • kinderopvang € 10 per kind

* Opgelet: ter plaatse zal je niet kunnen betalen voor drank(kaarten), drank hoort bij je inschrijving. *

Na inschrijving ontvang je een bevestiging; daarna maken wij de rekening: hiervoor ontvang je een e-mail van noreply@coeliakie.be met een link naar de rekening met de betalingsgegevens. Zodra wij je betaling geregistreerd hebben, is je inschrijving in orde. Uiterste betaaldatum is 17 april. Annulaties na 14 april worden niet terugbetaald.

Tussen alle activiteiten door kan je onze bar bezoeken. Je kan er genieten van koffie, thee, frisdrank, fruitsap, water of een fris glutenvrij bier.

Prijzen

Gratis toegang voor leden

trooper

Sluiten